Tarjoamme kattavat fysikaaliset palvelut Imatran alueella

Olemme toimineet fysikaalisten palveluiden tarjoajana jo yli 20 vuoden ajan. Asiakkaitamme ovat niin yksityishenkilöt kuin urheiluseurat. Palveluitamme on mahdollista tilata vaikkapa työpaikoille kokonaisiksi päiviksi hemmottelemaan henkilökuntaa. Kysy ihmeessä asiasta lisää, jos olet työnantaja!

Yksityisillä asiakkailla on nykylainsäädännön mukaan mahdollisuus saada kotona toteutettavista fysikaalisista hoidoista kotitalousvähennystä (2024).

Palvelupisteemme sijaitsee Imatralla Vuoksenniskalla yksityisessä kiinteistöhuoneistossa (kartta). Kiinteistön lähellä on runsaasti parkkitilaa autoille (entisen jäähallin parkkipaikka), ja meille pääsee hyvin myös julkisilla. Linja-autopysäkki sijaitsee aivan kiinteistön edessä, noin sadan metrin päässä.

Hierontaa kotikäyntinä Imatran alueella

Palvelumme on joustavaa. Jos et pääse paikan päälle, voimme tarvittaessa tulla tekemään tarvittavan hoidon kotiisi tai valitsemaasi paikkaan. Tämä palvelu sopii erityisesti henkilöille, joiden liikuntakyky on estynyt. Soita meille, niin kartoitetaan hoitotarpeesi.

Akupunktio-, ultraääni- ja sähkökipuhoidot

Meiltä saa akupunktiohoitoa, ultraäänihoitoa (US) sekä sähkökipuhoitoa (TENS). Akupunktiolla voidaan lievittää kiputiloja, ja sen on todettu auttavan erityisesti vaikeissa niska- ja hartiaseudun kivuissa ja jännityksissä. Akupunktiolla voidaan lievittää jopa migreenitiloja sekä kehon jännitystiloja. Akupunktiohoidot on mahdollista saada Imatran alueella myös kotikäynteinä.

Ultraäänihoidolla (US) voidaan vaikuttaa syvemmälle kudoksiin. Tällä hoidolla voidaan helpottaa esimerkiksi olkapään tulehduskipua. Ultraäänellä on saatu apua jopa tenniskyynärpään hoidossa. Sähkökipuhoidot (TENS) soveltuvat pitkäaikaisiin kroonisiin kiputiloihin. Kysy näistä hoitomuodoista lisää, niin katsotaan soveltuuko nämä juuri sinulle lievittämän kiputilojasi.

Urheiluhieronta

Tämä palvelu sopii erityisen hyvin urheilujoukkueille ja urheilijoille. Kysy meiltä miten voisimme olla teille avuksi.

Lahjakortti hierontaan on loistava lahjaidea

Palveluitamme on mahdollista saada myös lahjakortteina. Mikä olisi mukavampaa kuin saada lahjakortti syntymäpäivälahjaksi hierojalle?

Palvelumme sopivat kaiken ikäisille

Soita meille ja kysy lisää palveluistamme puhelinnumerosta 0405132058 / +358 40 513 2058 Vuoksenkuntoutus, Heikki Ryhänen.
Numero on normaali matkapuhelinliittymä ja puhelun hinta määräytyy liittymäsi mukaan.

Scroll to Top